Neem ons mee op uw Smartphone.
Scan de QR-code.

Airco systemen

Airco systemen

Airco B.V. levert en installeert diverse airco systemen en adviseert u bij de keuze van een installatie.

Er zijn diverse types airconditioners. De airco die het meest voorkomt is de split-unit airco. Deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenzijde van de gevelwaar de koelvloeistof afkoelt.

Een ander type is de standalone-airconditioning. Dit is een gesloten systeem waarin beide afzonderlijke eenheden van de airconditioning zijn samengevoegd in een binneneenheid. Enkele type airco’s zijn: plafond model, raam model, mobiele airco en cassettemodel.

Onderstaand een greep uit onze webshop

Zomer aanbieding!

Dairco Airconditioning

Dairco is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van airconditioning in woningen, winkels en kleine ondernemingen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Wij zijn u graag van dienst!

Airco systemen

Airco systemen

Airco B.V. levert en installeert diverse airco systemen en adviseert u bij de keuze van een installatie.

Er zijn diverse types airconditioners. De airco die het meest voorkomt is de split-unit airco. Deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenzijde van de gevel Lees meer…

Thermoscreen

Thermoscreen

Door de de installatie van een luchtgordijn kunt u als winkelier de deur op een energiezuinige manier openzetten. Een vrije toegang naar uw winkel komt klantvriendelijker over dan een gesloten entree. De thermoscreen luchtgordijnen zijn eenvoudig door ons te installeren.

Lees meer…

Onderhoud

Onderhoud

Dairco beschikt uiteraard over de kennis en de juiste materialen om onderhoud en reinigingswerkzaamheden aan uw aircosysteem uit te voeren.

Wij adviseren om aircosystemen minimaal 1 maal per jaar te reinigen waarbij tevens een inspectie uitgevoerd kan worden. Lees meer…

Bedrijfsgegevens

KVK 59609567
BTW
Bank
Rekeningnummer
Website www.dairco.nl

Dairco airconditioning

D.W. van Kessel (eigenaar)
Zwarte Zee 64
3141 DE Maassluis
E-mail: info@dairco.nl
Tel: 010 - 5926983
Mob: 06 - 10134140

Website gerealiseerd door Kiem Online