Bekijk hieronder onze reviews op Google, klik hier om rechtstreeks naar onze Google pagina te gaan.

zat in een moeilijke periode waar er erg veel fout ging. Ook bij van alles en nog wat wat ik bestelde. ik ben heel blij dat ik nu een positieve ervaring achter de rug heb. Netjes en professioneel. Fijn meegedacht en begrip voor mijn situatie. Supersnel. Fijne monteurs. Dankjewel!!

marcus kleijwegt (Marcus666) Avatar marcus kleijwegt (Marcus666)
juni 28, 2022

rco heeft een mooie en goede airco in mijn huis geïnstalleerd (Mitsubishi). Vriendelijke en kundige mensen. Ook een hele goede prijs! Aanrader! In de winter mijn huis verwarmen met de airco en in de zomer lekker koel in huis.

Jeroen van den Ende Avatar Jeroen van den Ende
juni 5, 2022

ma bedrijf, alle afspraken die gemaakt zijn in het offertestadium nagekomen. Vaklui die netjes werken hun troep opruimen, en ook weer meenemen. Aangeboden en geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. Een tevreden klant

rene tanis Avatar rene tanis
mei 5, 2022

endelijk en veel kennis in huis.

tim keus Avatar tim keus
mei 5, 2022

ma ervaring opgedaan met de aanschaf en plaatsing van een airco. Monteurs werken rustig en netjes en denken mee hoe en waar alles geplaatst wordt.Ook het contact over offerte e.d. verliep prima. Afgelopen 7 april een tweede airco laten plaatsen voor de woonkamer . Prima werk weer door de monteurs . En hiermee geen gas meer nodig voor verwarming.In combinatie met onze zonnepanelen gemiddeld energie verbruik van 2 euro per dag. Heel blij

Gerard van Seters Avatar Gerard van Seters
mei 5, 2022

een zoektocht naar energie besparende maatregelen, kwamen wij uit bij de airco, die ook als warmtebron gebruikt kan worden. En na wat zoeken op het internet kwamen wij uit bij Dairco, en dat in onze woonplaats nog wel. Dus gebeld en een afspraak gemaakt, om ons voor te laten lichten en we hadden er een goed gevoel bij en besloten om er 2 te laten installeren. De planning werd gemaakt en op de afgesproken dag en tijd kwamen de monteurs, welke keurig netjes en in overleg met ons de airco's geplaatst hebben waarbij gelijk eventuele rommel netjes werd opgeruimd. Top. Wij kunnen Dairco zeer zeker aanbevelen. Familie de Bont

Andre de Bont Avatar Andre de Bont
april 5, 2022

er bedrijf, voor alle problemen een oplossing, fijne werknemers, niks was teveel, echt een aanrader

marcel de jong Avatar marcel de jong
april 5, 2022

bedrijf. Communiceert netjes en tijdig.

Mark Vellekoop Avatar Mark Vellekoop
februari 5, 2022

rco, heeft bij mij op de zaak 3 airco systemen aangelegd. Ik ben erg onder de indruk van hun werk. Heb echt veel ( zakelijke ) verbouwingen meegemaakt, en daardoor ook veel ervaring met installateurs. Dairco heeft het meest service gerichte personeel wat ik de afgelopen 30 jaar heb meegemaakt. Niet alleen de gene die de opdracht aanneemt, maar ook de jongens die de installatie ter plekken komen doen. Ze werken super netjes, raffelen niets af, nemen overal de tijd voor zonder tussendoor telkens te roken of te bellen. Iets wat in deze tijd echt bijzonder is. Tevens werken ze ook super netjes en laten totaal geen rommel achter. Ook al heel bijzonder in deze tijd. Verder kom je niet voor onverwachtse financiele verrassingen. Ook al heel bijzonder voor deze tijd. Ik zag vreselijk tegen de verbouwing op, omdat ik ook nog eens niet dicht kon. Niemand heeft overlast gehad, ook de klanten niet. Ben echt onbeschrijvelijk blij dat ik met dit bedrijf via via in contact kwam. Daarom neem ik ook de moeite om mijn waardering middels een review te tonen. Een regelrechte aanrader!

Andy Han Avatar Andy Han
december 5, 2021

De mannen van Dairco hebben TOPWERK geleverd, de installatie kon snel gebeuren. het contact was duidelijk en helder. de mannen kwamen op tijd, en betrokken ons in de mogelijkheden en adviseerde ons goed.

Alex Kooij Avatar Alex Kooij
april 22, 2020

Voor aankomende zomer 3 airco's in huis laten plaatsen, hebben ons geheel door Dairco laten adviseren omdat wij er te weinig verstand van hebben. Wij zijn heel tevreden over het plaatsen, uiterst vriendelijke hardwerkende mannen die zeer netjes en alles in overleg plaatsen. Wij gaan hopelijk een mooie zomer krijgen met een koel huis. Dank jullie wel mannen voor dit stukje vakwerk. Wij zijn er nu al erg blij mee, Top en nogmaals bedankt!!!

P. van Dijken Avatar P. van Dijken
maart 25, 2020

Afgelopen januari hebben we een airco laten plaatsen door Dairco; wij kunnen niets anders dan lof hebben voor de manier waarop het heeft plaatsgevonden: hardwerkende, uiterst serieuze werknemers die de airco geplaatst hebben! Laat de zomer maar komen!

gerard vrauwdeunt Avatar gerard vrauwdeunt
februari 3, 2020

Vorig jaar in de slaapkamers airco’s laten plaatsen. We kwamen erachter dat ze het ook heel goed doen als verwarming en zuiniger dan onze hr ketel en ook super zuinig zijn met verbruik van energie. Hebben een huis uit 1901 met geïsoleerd dak met 21 zonnepanelen en geen spouwmuren. Overal las je dat warmtepompen a: het niet trokken om zo een huis te verwarmen b: het heel duur is om een warmtepomp te kopen c: wij houten vloeren hebben dus vloerverwarming niet zo makkelijk. Nadat onze bovenverdieping dus al koel/warm was besloten om beneden met een aangebouwde keuken en grote hoge woonkamer er twee bij te laten plaatsen. In de keuken een bovenunit en in de huiskamer een vloerunit waardoor het ons nu een gevoel geeft van vloerverwarming. Draait nu een paar weken en we zijn zeer tevreden en hebben nu ook beneden onze centrale verwarming uitgezet. Het scheelt ons op dit moment 7 m3 gas en door de zonnepanelen kost het verwarmen op dit moment niets! Maar ook als je geen zonnepanelen zou hebben scheelt het je nog steeds 3,40 euro per dag omdat gas alleen maar duurder wordt. Goed personeel, ik wilde geen kabels of buizen zien en alles is via kasten/schoorsteen/onder de vloer afgewerkt en heel schoon opgeleverd. Ik zou Dairco dus zeker aanbevelen en niet kiezen voor een warmtepomp maar voor airco’s/warmtepomp zomers koel en in de winter warm!

Susan Walther Avatar Susan Walther
januari 13, 2020

Vandaag airco geplaatst door vakkundige en zeer sympathieke mannen. Alles keurig opgeruimd. Top levering en een aanrader.

Cris Hesse Avatar Cris Hesse
november 13, 2019

Binnen unit in kleur laten spuiten. Zeer mooi gedaan. Netjes gewerkt door de monteurs en zeer beleefd .Ben zeer tevreden met mijn airco voor een goede prijs. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan. Grts

maarten de beer Avatar maarten de beer
juli 31, 2019